Uw 3D, mijn 3D

Met een 3D-illustratie heeft u een uitstekend middel in handen om uw klanten te overtuigen van uw product of om uw boodschap over te brengen. U kunt uw product in iedere gewenste omgeving laten zien in elke sfeer die u er bij vindt passen.

Hierbij wil ik u graag met goed advies bijstaan. In onderling overleg kijken we hoe uw ideeën en wensen bij de mogelijkheden kunnen aansluiten.

Omdat het 3D-productieproces complex en veelomvattend is, is een goede coördinatie in de ontwikkeling naar uw eindproduct belangrijk. Of u nu in de architectuur, de medische wetenschap, chemie of filmindustrie werkzaam bent, 3D levert een absolute meerwaarde bij uw presentatie.

Wanneer u nog een stap verder kunt gaan, wil ik graag met u brainstormen over de mogelijkheden van  animatie  om uw werk met geluid, muziek en bewegende elementen te verrijken. Ook daarin zijn de opties eindeloos inspirerend, interessant en amusant.

Steek uw licht eens bij me op en ga het avontuur in onze 3D-wereld aan!

tags

Wat is 3D modelling eigenlijk?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een meer technische omschrijving van het proces van 3D modelling en animatie nodig ik u uit om een van volgende links te klikken, waar u zowel in het Engels als in het Nederlands mijn samenvatting kunt lezen van een WikiPedia pagina.
Geen vrees: het is ook voor minder technische mensen goed leesbaar.